Kun suru yllättää

Surustasi huolimatta elämä ympärilläsi jatkuu. Henkivakuutus antaa turvaa, mikäli pahin sattuisi. Varjele sururauhaa - se on paras lahja rakkaillesi, jo nyt.

29.07.2019

Miten voi olla mahdollista, että elämä ympärilläsi jatkaa raiteillaan, vaikka omalta elämältäsi on juuri kiskaistu pohja pois? Aurinko nousee. Radiojuontaja vitsailee. Pihalla autot käynnistyvät ja kaartavat matkoihinsa kuten aina. Posti, jonka joukossa arjen jatkumisesta muistuttavat laskut, täyttävät postilokerosi armoa antamatta, surustasi huolimatta.

Luopuminen on osa elämää, mutta kuten tutkimukset osoittavat, patoutunut suru sairastuttaa. Toipuminen vaatii aikaa. Henkivakuutus antaa rauhaa surra. Sen tuoma turva kannattelee konkreettisesti tilanteessa, jossa voimat ovat jo valmiiksi koetuksella ja taloudellinen turvattomuus on todellinen uhkakuva. Varaudu siis ajoissa. Voit tarkistaa laskurilla mikä olisi riittävä henkivakuutusturva omaan elämäntilanteeseesi.

Yhteistyöjärjestön jäsenenä sekä sinä että puolisosi saatte Primus-henkivakuutuksen markkinoiden parhaaseen hintaan. Laske vakuutuksesi hinta tästä.

Lue lisää: