Tämä henkivakuutus on Suomen edullisin – katso, voitko sinäkin saada sen

Tiesitkö, että voit saada jopa kuuden euron kuukausimaksulla henkivakuutuksen itsellesi ja puolisollesi? Yli kaksi miljoonaa suomalaista kuuluu järjestöihin, joiden jäsenet saavat tuntuvan alennuksen Kalevan Primus-henkivakuutuksesta.

Markkinoilla on yksi henkivakuutus, jolla voi saada esimerkiksi 50 000 euron vakuutusturvan vain kuudella eurolla kuukaudessa: Primus-henkivakuutus on puolueettoman hintavertailun mukaan markkinoiden edullisin. Primuksen edulliset hinnat perustuvat jäsenalennuksiin, joihin ovat oikeutettuja yli 90 vakuutusyhtiö Kalevan jäsenjärjestön jäsenet – siis yli kaksi miljoonaa suomalaista.

”Suru on suuri, kun läheisen ihmisen menettää. Jos myös taloudelliset huolet painavat menetyksen hetkellä päälle, taakka on vielä raskaampi. Henkivakuutus on siinä hetkessä helpotus”, vakuutusyhtiö Kalevan asiakaspäällikkö Marja-Liisa Sillanpää sanoo.

Henkivakuutuksen avulla menehtyneen läheiset pystyvät jatkamaan arkea niin normaalina kuin se surun keskellä on mahdollista. Henkivakuutuksen korvaussumma maksetaan vakuutuksen edunsaajan tilille parissa viikossa hakemuksen täyttämisestä. Henkivakuutus on hyvä turva etenkin lapsiperheille, joilla on usein paljon asuntolainaa ja muita menoja.

”Riittävä henkivakuutus voi turvata esimerkiksi nykyisen kodin ja elintason, jos perheestä katoaa kokonaan toisen vanhemman toimeentulo. Lapsille on tärkeää myös jatkaa harrastuksia. Jo aikuistuneille lapsille henkivakuutus tuo puolestaan apua perintöverojen maksamiseen”, Sillanpää muistuttaa.

Kuulutko yli 90 jäsenjärjestöömme, joiden jäsenenä voit hankkia Suomen edullisimman henkivakuutuksen? Tarkista se tästä ja katso samalla laskuristamme, mitä henkivakuutus sinulle maksaisi.

Jopa 60 prosentin jatkuva alennus

Primus-henkivakuutuksen hinta vaihtelee jäsenjärjestön, vakuutuksenottajan iän ja vakuutuksen korvausmäärän mukaan. Palkansaajajärjestöjen ja ammattiliittojen lisäksi Kalevan jäsenjärjestöihin kuuluvat muun muassa Suomen Omakotiliitto, Metsästäjäliitto ja Karavaanarit.

”Hintojen vertailu kannattaa. Oman henkivakuutuksensa hinnan voi tarkistaa helposti laskuristamme”, Sillanpää sanoo.

Esimerkiksi kolmekymppiselle Karavaanarien jäsenelle 100 000 euron henkivakuutus maksaa 8,90 euroa kuukaudessa eli alle sata euroa vuodessa. Iän myötä vakuutuksen hinta nousee, mutta järjestöjäsenen alennusprosentti on kaikenikäisille sama.

”Vanhemmalle ihmiselle pienempikin korvaussumma saattaa jo riittää, kun lainaa ja vanhempien taloudesta riippuvaisia lapsia ei välttämättä enää ole. Vaikka summa ei ratkaisisi kaikkia pulmia, se helpottaa akuutissa tilanteessa”, Sillanpää muistuttaa.

Suositus on, että henkivakuutuksesi korvaussumma kattaa vähintään kotitaloutesi velat, vuosiansiosi sekä 20 000 euroa kutakin elätettävää lasta kohden.

Primus-henkivakuutuksen voi ottaa erikseen puolisolle tai yhteisenä pariturvana. Myös puolisosi saa siis kauttasi henkivakuutuksen Suomen edullisimpaan jäsenetuhintaan, vaikka hän ei kuuluisi mihinkään järjestöön.

Jos eroat järjestöstäsi, oma ja puolisosi vakuutus päättyvät. Voit kuitenkin hyödyntää niin kutsuttua jatko-oikeutta ja ottaa uuden Primus -henkivakuutuksen, joko uuden järjestösi edulla tai normaalihintaisena vakuutuksena, ilman uutta terveysselvitystä.

Mikäli et ole minkään yhteistyöjärjestömme jäsen, voit ostaa henkivakuutuksen tästä.

Vakuutus- ja rahoitusneuvonta FINE:n vuonna 2016 ja Innolinkin vuonna 2020 tekemien hintavertailujen mukaan Kalevan Primus -henkivakuutus on Suomen edullisin.

Katso tästä, mitä vakuutus sinulle maksaisi. Primus-vakuutuksen myöntäjäyhtiö Kaleva on Suomen vanhin ja myös yksi vakavaraisimmista henkivakuutusyhtiöistä. Asiakas- ja korvauspalvelun hoitaa Kalevan asiamiehenä If.

Lue lisää:

Marja-Liisa Sillanpää
Asiakaspäällikkö
Kaleva

Tiesitkö, että...

50% suomalaisista ei ole tehnyt mitään valmisteluja kuoleman varalle.

Oletko sinä? Laske, mitä henkivakuutus sinulle maksaisi.

Lue lisää

Pentti Aaltonen ja Mervi Vikki-Aaltonen: Suhteellisuudentaju auttaa hyväksymään kuoleman
"Olemme pohtineet viime aikoina kuolemaa, sillä läheltä on lähtenyt tärkeitä ihmisiä."
7 vinkkiä, joiden avulla onnistut perintösuunnittelussa
Perintösuunnitelman teko kannattaa aloittaa omien arvojen ja elämäntilanteen pohdinnasta. Lakimies Seppo Mikkola kertoo, mitä sinun on hyvä ottaa huomioon, kun ryhdyt tekemään testamenttia.
Nanu Laine ja Kristian Kekkonen: Kuolema ei ole meidän perheessämme tabu
"Emme puhu keskenämme kuolemasta arkielämässä, mutta kun se kosketti meitä isovanhempien kautta, aihe nousi luontevasti esille."