KOKEILE HINTALASKURIA, JA TUET NUORTEN LESKIEN VERTAISTUKITOIMINTAA

Joulu on yhdessäolon juhla. Siksi joulu ilman läheistä voi olla vaikea.

Suomen nuoret lesket ry on vertaistukiyhdistys työikäisille leskille ja heidän lapsilleen. Nyt voit antaa heille joululahjan helposti kauttamme. Katso vain laskurista hinta omalle henkivakuutuksellesi ja ylläty – sehän maksaa vain glögin verran kuussa!

Mitä useampi kokeilee laskuria, sitä enemmän tukea Henkivakuutusyhtiö Kaleva antaa yhdistykselle. Tuella kustannetaan muun muassa ilman toista vanhempaa jääneiden lasten ja nuorten sururyhmiä ja vertaistukitoimintaa. Jokainen 31.12.2018 mennessä laskuria käyttänyt kävijä kerryttää tukisummaa 50 sentillä.

Lue lisää.

Katso kuinka henkivakuutus auttoi perhettä selviytymään taloudellisesti.

Turvaa perheesi elintaso, jos sinulle sattuisi pahin

Jopa 57 % puolisonsa menettäneistä joutui taloudellisiin vaikeuksiin.

Kattava turva

Henkivakuutus kattaa sairauden ja tapaturman aiheuttaman kuoleman.

Suomen edullisin*

Yhteistyöjärjestön jäsenenä sekä sinä että puolisosi saatte Primus-henkivakuutuksen jopa 60 % edullisemmin.​

Miksi kannattaa ottaa henkivakuutus?

Henkivakuutus turvaa perheesi taloushuolilta, jos sinulle sattuisi pahin. Henkivakuutus kannattaa hankkia erityisesti silloin, jos perheessäsi on lapsia tai paljon lainaa.

Henkivakuutuksen kerralla maksettava korvaussumma antaa aikaa järjestellä perheesi taloutta uusiksi. Kun välttyy akuuteilta rahahuolilta, voi keskittyä rauhassa suremiseen ja menetyksestä toipumiseen.

Oletko miettinyt miten selviäisit arjesta, jos perheesi tulotaso putoaa? Pankin tarjoama lainaturva ei nimittäin korvaa elintasoa. Riittäisivätkö vain yhden vanhemman tulot pitämään nykyisen asunnon ja auton? Entä maksamaan lasten harrastukset?

Henkivakuutuksen korvaus maksetaan viipymättä korvaushakemuksen tultua.

Primus vakuutusta koskevat tiedot sisältävän asiakirjan löydät helposti täältä ja ei järjestön jäsenen vakuutusta koskevat tiedot sisältävän asiakirjan puolsestaan täältä.

*Primus-henkivakuutus on tutkitusti Suomen edullisin (Vakuutus- ja rahoitusneuvonta FINEn hintavertailu 9/2016).

Minkä suuruinen henkivakuutus?

Voit valita itse henkivakuutusturvamäärän oman elämäntilanteesi mukaan.

Suosittelemme, että valitsemasi turva kattaa vähintään kotitaloutesi velat, vuosiansiosi sekä 20 000 euroa kutakin elätettävää lasta kohden.

Henkivakuutuksen kuukausierän ja korvaussumman voi aina muuttaa, jos perheen tulotaso muuttuu. Pienempikin summa tuo mielenrauhaa.

Laske henkivakuutustarpeesi kätevästi tästä.

Henkivakuutus: yhden hengen turva vai pariturva?

Pariturva eli kahden hengen henkivakuutus yhteisturva on vaihtoehto puolisoiden yksilöllisille turville ja se on yleensä yksittäin otettuja turvia edullisempi. Jos toinen kahden hengen yhteisturvalla vakuutetuista henkilöistä kuolee, vakuutusmäärä maksetaan hänen edunsaajille. Mikäli vakuutetut kuolevat samanaikaisesti, vakuutusmäärä maksetaan puoliksi kummankin edunsaajille.

Yhden hengen turvassa sinä ja puolisosi voitte molemmat ottaa yksilöllisen henkivakuutusturvan. Siinä on myös mahdollista ottaa erisuuruiset turvasummat. Vakuutetun kuollessa, vakuutusmäärä maksetaan edunsaajille.

Osta helposti verkkokaupasta

Voit ostaa henkivakuutuksen täältä vain muutamassa minuutissa. Oston yhteydessä täytetään lyhyt ja helppo terveysselvitys. Vakuutus tulee voimaan heti oston jälkeen.

Tunnistautumista varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Et maksa mitään oston yhteydessä. Lasku lähetetään sinulle myöhemmin ja voit valita laskutuserät toiveesi mukaan.

Laske henkivakuutuksellesi sopiva turvasumma

Henkivakuutuksen suuruutta laskiessa yhteiset lainat ja tulot ovat hyvä lähtökohta sopivan suuruisen turvan valitsemiseen.

Henkivakuutuksen avulla voidaan lapsille turvata harrastusten ja totutun elämäntavan jatkuminen.

Henkivakuutuksella voidaan tarjota puolisolle varmuus elämän jatkumisesta yhteisesti hankitussa kodissa sekä kattaa perintöverot. Perintöveroprosentit ovat esim. lähiomaisille 19 % ja muille 32 %.

Lisäedut järjestöjäsenille

Jäsenalennus järjestöjäsenille ja heidän puolisoilleen

Jäsenalennuksen saadaksesi sinulla tai puolisollasi tulee olla voimassa oleva jäsenyys yhteistyöjärjestössä. Jos perheestänne kumpikaan ei ole yhteistyöjärjestöjemme jäsen, voit hankkia henkivakuutuksen valitsemalla laskurista vaihtoehdon "En ole järjestön jäsen." Silloin henkivakuutuksen myöntää Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö.

Vakavan sairauden turvasta 10 %:n alennus Primus-asiakkaille

Vakava sairaus yllättää joka viidennen suomalaisen aktiivisimmassa elämänvaiheessa*. Vakavan sairauden turvan veroton kertakorvaus turvaa arjen ja antaa rauhaa keskittyä toipumiseen. Kun olet ostanut henkivakuutuskuntoon.fi:stä itsellesi Primus-henkivakuutuksen, niin sinulla on mahdollisuus ostaa samalla 10 %:n alennuksella vain järjestöjäsenelle räätälöity Mandatum Lifen tarjoama Vakavan sairauden turva. Tämä tarjous on ainoastaan ostettavissa henkivakuutuskuntoon.fi -verkkokaupasta Primus-henkivakuutusoston yhteydessä. Lue lisää Vakavan sairauden turvasta. Turvan myöntää Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö.

* Joka viides suomalainen sairastuu vakavasti syöpään, sydäninfarktiin, sepelvaltimotautiin tai aivohalvaukseen 65 ikävuoteen mennessä (lähteet: Suomen Syöpärekisteri, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos FINRISKI-laskuri).

Lisäetuna 2 000 euron Selviytymisturva

Saat kaikkiin uusiin Primus-vakuutuksiin lisäetuna veloituksettoman 2 000 euron Selviytymisturvan. Selviytymisturva maksetaan kuoleman tapauksen yhteydessä kuolinpesälle. Tutustu etuun!

Edunsaajat

Testamentti

Avioehtosopimus

Tutustu vakuutuksiimme

Henki

Aikuisen Tapaturma

Lapsen tapaturma