Aikuisen Primus-tapaturmavakuutus

Primus - tapaturmavakuutus on joustava ja edullinen vaihtoehto, kun haluat valita elämäntilanteeseesi sopivan vakuutuksen. Vakuutusta varten sinun ei tarvitse täyttää terveysselvitystä ja se on heti voimassa. Vakuutus on voimassa sekä työssä, että vapaa-ajalla.

Primus-vakuutukset ovat tarkoitettu liittojen jäsenille ja heidän perheelleen. Saadaksesi edun sinun tai puolisosi tulee olla yhteistyöliittomme jäsen. Olemme tehneet sopimuksen usean palkansaajajärjestön kanssa, jotta heidän jäsenensä voivat turvata perheensä edullisesti.

Primus-vakuutusten nopean ja vaivattoman asiakas- ja korvauspalvelun hoitaa kumppanimme If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike. Saat käyttöösi Ifin Omat Sivut -verkkopalvelun, jossa voit hoitaa vakuutusasiasi mutkattomasti. Asiakas- ja korvauspalvelua saa myös puhelimitse.

Lisäetuna 2 000 euron Selviytymisturva

Saat kaikkiin uusiin Primus-vakuutuksiin lisäetuna veloituksettoman 2 000 euron Selviytymisturvan. Selviytymisturva maksetaan kuolemantapauksen yhteydessä kuolinpesälle.

 

Edulliset tapaturmavakuutukset koko perheelle!

Eri turvilla voit koota itsellesi sopivan tapaturmavakuutuksen.

Ei omavastuuta, voimassa 24/7, vapaa-ajalla ja töissä.

Kokoa vakuutus oman elämäntilanteesi mukaan

Turva tapaturman aiheuttamien hoitokulujen varalta

Turvalla varaudut tapaturmasta syntyviin hoitokuluihin aina 50 000 euroon saakka ilman omavastuuta.

Turva tapaturman aiheuttaman lyhytaikaisen työkyvyttömyyden varalta

Turvan avulla saat päivärahaa, kun sinulle aiheutuu lyhytaikainen, tapaturmasta aiheutuva työkyvyttömyys. Turvan omavastuuaika on 7 päivää ja sen tarkoituksena on jättää turvan ulkopuolelle ne työkyvyttömyyspäivät, joilta työnantaja usein maksaa palkan.

Turva tapaturman aiheuttaman pysyvän haitan varalta

Pysyvän haitan turvalla turvaat tulevaisuuttasi siltä varalta, että vammaudut pysyvästi tapaturman seurauksena.

Turva tapaturman aiheuttaman kuoleman varalta

Turva kattaa vain tapaturmasta aiheutuvan kuoleman ja sen 25 000 euron kertakorvaus maksetaan ilmoittamallesi edunsaajalle. Suosittelemme lisäksi laajempaa, myös sairaudesta aiheutuvan kuoleman kattavaa Primus-henkivakuutusta.

Primus-vakuutusta koskevat tiedot sisältävän asiakirjan löydät helposti täältä.