Lapsen Primus-tapaturmavakuutus

Lapsen Primus -tapaturmavakuutus on edullinen vakuutus lapsellesi. Se on voimassa 24/7 alle 25-vuotiailla ja kattaa myös kilpaurheilussa sattuneet tapaturmat 18 ikävuoteen asti. Vakuutusmäärät ovat vakuutuskohtaisia.

Primus-vakuutukset ovat liittojen jäsenille ja heidän perheilleen tarkoitetut vakuutukset. Vakuutukset ovat erittäin edulliset, sillä olemme tehneet sopimuksen usean palkansaajajärjestön kanssa, jotta voimme turvata heidän jäsenensä edullisesti. Saadaksesi edun sinun tai puolisosi tulee olla yhteistyöliittomme jäsen.

Primus -vakuutusten nopean ja vaivattoman asiakas- ja korvauspalvelun hoitaa kumppanimme If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike. Saat käyttöösi Ifin Omat Sivut -verkkopalvelun, jossa voit hoitaa vakuutusasiasi mutkattomasti. Asiakas- ja korvauspalvelua saa myös puhelimitse.

Lisäetuna 2 000 euron Selviytymisturva

Saat kaikkiin uusiin Primus-vakuutuksiin lisäetuna veloituksettoman 2 000 euron Selviytymisturvan. Selviytymisturva maksetaan kuoleman tapauksen yhteydessä kuolinpesälle.

Vain noin 3€/ kuukausi

Ei omavastuuta, voimassa myös kilpaurheilussa

Voimaan heti 24/7, ilman terveysselvitystä

Miksi Lapsen Primus -tapaturmavakuutus?

Edullinen

Vain noin 3 euroa kuukaudessa.

Voimassa 24/7 kaikkialla maailmassa

Vakuutus kattaa myös kilpaurheilussa sattuvat tapaturmat 18 ikävuoteen asti. Jos haluat lapsellesi laajemman vakuutuksen, joka korvaa myös sairauksista tai rasitusvammoista aiheutuvia hoitokuluja, tutustu yhteistyökumppanimme Ifin lapsivakuutukseen.

Ei omavastuuta

Lapsesi pääsee hoitoon nopeasti, kun on tarve. Voit halutessasi käyttää yksityisen puolen lääkäripalveluita.

Luotettavuus

Primus-vakuutukset myöntää Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva, joka on Suomen vanhin ja vakavaraisin henkivakuutusyhtiö. Primus-asiakkaiden asiakas- ja korvauspalvelun hoitaa If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike.

Mitä lapsen primus-tapaturmavakuutus sisältää?

Turvan tapaturman aiheuttamien hoitokulujen varalta

Kattaa lapselle sattuneesta tapaturmasta aiheutuvat hoitokulut aina 20 000 euroon saakka.

Turvan tapaturman aiheuttaman pysyvän haitan varalta

Turvasta pysyvän haitan varalta maksetaan korvausta 100 000 euroon saakka, jos lapsi vammautuu pysyvästi tapaturman seurauksena.

Turvan tapaturman aiheuttaman kuoleman varalta

Turvasta kuoleman varalta maksetaan korvausta, jos lapsi menehtyy tapaturman seurauksena. Turvan suuruus on 5 000 euroa.

Primus-vakuutusta koskevat tiedot sisältävän asiakirjan löydät helposti täältä.

Jos tapaturmavakuutus ei riitä

Jos haluat turvaa esimerkiksi sairauksista tai rasitusvammoista aiheutuviin hoitokuluihin, yhteistyökumppaniltamme Ifiltä saat markkinoiden kattavimman lapsivakuutuksen.

Lue lisää laajemmasta lapsivakuutuksesta.

Jos etsit vakuutusta syntymättömälle lapsellesi, tutustu syntymättömän lapsen vakuutukseen.