Turvaa koko perheelle

Järjestöjäsenen Primus-henkivakuutus

Kuinka sinä selviäisit, jos pahin tapahtuisi? Tekemämme kyselyn mukaan 58 % kaikista vastaajista ja peräti 73 % naisista arvelee, ettei pystyisi huolehtimaan perheensä menoista yksin. Silti monessa perheessä ei kummallakaan aikuisella ole turvaa pahimman varalle, vaikka suuriin riskeihin voisi varautua yllättävän pienellä summalla.

Ilmainen 2 000 euron lisäetu - Selviytymisturva

Nyt saat kaupan päälle veloituksetta lisäetuna 2 000 euron Selviytymisturvan.

Suomen edullisin henkivakuutus

Primus-henkivakuutus on tutkitusti Suomen edullisin (Vakuutus- ja rahoitusneuvonta FINEn hintavertailu 9/2016).

Vain järjestöjäsenille

Saat vakuutuksen jopa 60 % normaalihintoja edullisemmin sinulle tai puolisollesi.

Miksi henkivakuutus?

Viisasta varautumista

Suuriin riskeihin voi varautua yllättävän pienellä summalla. Henkivakuutus turvaa perheesi toimeentulon, jos yksi perheen elättäjistä menehtyy. Lue tästä vinkit perintösuunnitteluun.

Auttaa selviytymään taloudellisesti

Kuolemaan liittyy yllättäviä kuluja: perintöveroja ja suoria kuluja. Suosittelemme, että valitsemasi turva kattaa vähintään kotitaloutesi velat, vuosiansiosi sekä 20 000 euroa kutakin elätettävää lasta kohden.

Läheiset

Voit turvata läheisten elintason säilymisen, erityisesti jos sinulla on lainaa tai pieniä lapsia.

Hanki henkivakuutus jo tänään

Voit hankkia henkivakuutuksesi tästä. Terveysselvitys tehdään verkkokaupassa oston yhteydessä helposti ja nopeasti.

Primus-henkivakuutuksella taloudellista turvaa pahimman varalle

Kattavuus

Kattaa sairauden tai tapaturman aiheuttaman kuoleman.

Voimassaolo

Turva on täysiaikainen.

Edullisuus

Ifin ja Keskinäisen Vakuutusyhtiö Kalevan yhteistyöjärjestön jäsenenä voit saada henkivakuutuksen jopa 60 % edullisemmin. Hanki henkivakuutus tästä.

Turvasumma

Voit valita haluamasi turvasumman aina järjestösi neuvottelemaan maksimisummaan asti. Henkivakuutuksen turvasumma maksetaan kertakorvauksena ja nopeasti.

Jäsenalennus järjestöjäsenille ja heidän puolisoilleen

Jäsenalennuksen saadaksesi sinulla tai puolisollasi tulee olla voimassa oleva jäsenyys yhteistyöjärjestössä. Jos perheestänne kumpikaan ei ole yhteistyöjärjestöjemme jäsen, voit hankkia henkivakuutuksen valitsemalla laskurista vaihtoehdon "En ole järjestön jäsen." Silloin henkivakuutuksen myöntää Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö.

Vakavan sairauden turvasta 10 %:n alennus Primus-asiakkaille

Vakava sairaus yllättää joka viidennen suomalaisen aktiivisimmassa elämänvaiheessa*. Vakavan sairauden turvan veroton kertakorvaus turvaa arjen ja antaa rauhaa keskittyä toipumiseen. Kun olet ostanut henkivakuutuskuntoon.fi:stä itsellesi Primus-henkivakuutuksen, niin sinulla on mahdollisuus ostaa samalla 10 %:n alennuksella vain järjestöjäsenelle räätälöity Vakavan sairauden turva. Lue lisää Vakavan sairauden turvasta. Turvan myöntää Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö.

* Joka viides suomalainen sairastuu vakavasti syöpään, sydäninfarktiin, sepelvaltimotautiin tai aivohalvaukseen 65 ikävuoteen mennessä (lähteet: Suomen Syöpärekisteri, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos FINRISKI-laskuri).

Lisäetuna 2 000 euron Selviytymisturva

Saat kaikkiin uusiin Primus-vakuutuksiin lisäetuna veloituksettoman 2 000 euron Selviytymisturvan. Tutustu etuun!

Yhden hengen turva vai pariturva?

Pariturva eli kahden hengen yhteisturva on vaihtoehto puolisoiden yksilöllisille turville ja se on yleensä yksittäin otettuja turvia edullisempi. Jos toinen kahden hengen yhteisturvalla vakuutetuista henkilöistä kuolee, vakuutusmäärä maksetaan hänen edunsaajille. Mikäli vakuutetut kuolevat samanaikaisesti, vakuutusmäärä maksetaan puoliksi kummankin edunsaajille.

Yhden hengen turvassa sinä ja puolisosi voitte molemmat ottaa yksilöllisen henkivakuutusturvan. Siinä on myös mahdollista ottaa erisuuruiset turvasummat. Vakuutetun kuollessa, vakuutusmäärä maksetaan edunsaajille.

Laske henkivakuutuksellesi sopiva turvasumma

Henkivakuutuksen suuruutta laskiessa yhteiset lainat ja tulot ovat hyvä lähtökohta sopivan suuruisen turvan valitsemiseen.

Henkivakuutuksen avulla voidaan lapsille turvata harrastusten ja totutun elämäntavan jatkuminen.

Henkivakuutuksella voidaan tarjota puolisolle varmuus elämän jatkumisesta yhteisesti hankitussa kodissa sekä kattaa perintöverot. Perintöveroprosentit ovat esim. lähiomaisille 19 % ja muille 32 %.

Edunsaajat

Testamentti

Avioehtosopimus

Tutustu vakuutuksiimme

Henki

Aikuisen Tapaturma

Lapsen tapaturma