Jäsenetuhintainen henkivakuutus sinulle ja puolisollesi

Henkivakuutuksen ottaminen on välittämisen teko.

Jäsenetuna saat sen pysyvästi edulliseen hintaan – ja yhdessä puolisosi kanssa vieläkin edullisempana kahden hengen pariturvana. Turvaa läheisesi ja hanki henkivakuutus jo tänään.

Primus-henkivakuutus on pysyvästi edullinen henkivakuutus. Se turvaa perheesi taloushuolilta kerralla maksettavalla korvauksella. Se saattaa auttaa puolisoa jatkamaan arkea ja turvaamaan perheelle olemassa olevan elintason ja kodin.

Primus-vakuutukset on tarkoitettu yhteistyöliittojemme jäsenille ja heidän perheilleen. Saadaksesi edun sinun tai puolisosi tulee olla yhteistyöliittomme jäsen. Olemme tehneet sopimuksen usean palkansaajajärjestön kanssa, jotta heidän jäsenensä voivat turvata perheensä edullisesti.

Primus-vakuutusten nopean ja vaivattoman asiakas- ja korvauspalvelun hoitaa kumppanimme If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike. Saat käyttöösi Ifin Omat sivut -verkkopalvelun, jossa voit hoitaa vakuutusasiasi mutkattomasti. Asiakas- ja korvauspalvelua saa myös puhelimitse.

Lisäetuna 2 000 euron Selviytymisturva

Saat kaikkiin uusiin Primus-vakuutuksiin lisäetuna veloituksettoman 2 000 euron Selviytymisturvan. Selviytymisturva maksetaan kuolemantapauksen yhteydessä kuolinpesälle.

Turvaa perheesi elintaso, jos sinulle sattuisi pahin

Kerralla maksettava korvaussumma auttaa arjessa.

Turvaa kuolinsyystä riippumatta

Henkivakuutus kattaa sairauden ja tapaturman aiheuttaman kuoleman.

Suomen edullisin

Kalevan myöntämä henkivakuutus on liittojen jäsenille tutkitusti Suomen edullisin.

Miksi kannattaa ottaa henkivakuutus?

Oletko miettinyt, miten selviäisit arjesta, jos perheesi tulotaso putoaa? Riittäisivätkö vain yhden vanhemman tulot pitämään nykyisen asunnon ja auton? Entä maksamaan lasten harrastukset?

Henkivakuutus turvaa perheesi taloushuolilta, jos sinulle sattuisi pahin. Henkivakuutus kannattaa hankkia erityisesti silloin, jos perheessäsi on lapsia tai lainaa.

Henkivakuutuksen kerralla maksettava korvaussumma antaa aikaa järjestellä perheesi taloutta uusiksi. Kun välttyy akuuteilta rahahuolilta, voi keskittyä rauhassa suremiseen ja menetyksestä toipumiseen.

Henkivakuutuksen korvaus maksetaan viipymättä.

Primus-vakuutusta koskevat tiedot sisältävän asiakirjan löydät helposti täältä.

Etkö ole liiton jäsen?

Mikäli et ole yhteistyöliittomme jäsen, voit silti hankkia henkivakuutuksen verkkokaupastamme. Myöntäjäyhtiönä toimii silloin kumppanimme Mandatum Life. Löydät vakuutustasi koskevat tiedot sisältävän asiakirjan täältä.

Henkivakuutus: yhden hengen turva vai pariturva?

Pariturva eli kahden hengen henkivakuutus yhteisturvana on vaihtoehto puolisoiden yksilöllisille turville ja se on yleensä yksittäin otettuja turvia edullisempi. Jos toinen kahden hengen yhteisturvalla vakuutetuista henkilöistä kuolee, vakuutusmäärä maksetaan hänen edunsaajilleen. Mikäli vakuutetut kuolevat samanaikaisesti, vakuutusmäärä maksetaan puoliksi kummankin edunsaajille.

Yhden hengen turvassa sinä ja puolisosi voitte molemmat ottaa yksilöllisen henkivakuutusturvan. Siinä on myös mahdollista ottaa erisuuruiset turvasummat. Vakuutetun kuollessa vakuutusmäärä maksetaan edunsaajille.

Minkä suuruinen henkivakuutus?

Voit valita itse korvaussumman oman elämäntilanteesi mukaan.

Suosittelemme, että valitsemasi summa kattaa vähintään kotitaloutesi velat, vuosiansiosi sekä 20 000 euroa kutakin elätettävää lasta kohden.

Henkivakuutuksen korvaussumman voi aina muuttaa, jos elämäntilanne muuttuu.

Laske henkivakuutuksellesi sopiva turvasumma

Henkivakuutuksen suuruutta laskiessa yhteiset lainat ja tulot ovat hyvä lähtökohta sopivan suuruisen turvan valitsemiseen.

Henkivakuutuksen avulla voidaan lapsille turvata harrastusten ja totutun elämäntavan jatkuminen.

Henkivakuutuksella voidaan tarjota puolisolle varmuus elämän jatkumisesta yhteisesti hankitussa kodissa sekä kattaa perintöverot. Perintöveroprosentit ovat esim. lähiomaisille 19 % ja muille 33 %.

Osta helposti verkkokaupasta

Voit ostaa henkivakuutuksen vain muutamassa minuutissa. Oston yhteydessä täytetään lyhyt ja helppo terveysselvitys. Vakuutus tulee voimaan heti oston jälkeen.

Tunnistautumista varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Et maksa mitään oston yhteydessä. Lasku lähetetään sinulle myöhemmin ja voit valita laskutuserät toiveesi mukaan.